Collectiviteitskorting op de zorgverzekering

Collectiviteitskorting is een korting op je zorgpremie waarmee je flink kunt besparen. Een collectiviteitskorting is een korting die zorgverzekeraars geven op de zorgpremie aan een grote groep mensen, oftewel een collectief.

Hiervoor hoef je niet per se ambtenaar te zijn of bij Shell te werken. Er zijn verschillende clubs en initiatieven die mensen samenbrengen in een collectief. Het meest complete overzicht van alle collectiviteitskortingen op de zorgpremie staat op de website zorgpremiekorting.nl.
Hier op staan alle kortingen op de zorgpremie waar iedereen kosteloos gebruik van kan maken. Dit kan, afhankelijk van de gekozen dekking, een besparing opleveren op de zorgpremie tot soms wel € 250,- per jaar per persoon!

Een korting op de premie hoeft niet te beteken dat u ook een lagere dekking heeft, zeker niet. In sommige gevallen is de dekking in de aanvullende verzekering zelfs beter bij een collectief.

Collectiviteitskorting is bij veel zorgverzekeraars mogelijk, onder meer bij Zorg en Zekerheid, ONVZ, CZ, De Amersfoortse, VGZ, Delta Loyd, OZF, Avero Achmea, Agis, Menzis en Zilveren Kruis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *